JTAG / RGH Pytania i Odpowiedzi

Podstawowe pojęcia i wskazówki dla początkujących użytkowników.

Re: JTAG / RGH Pytania i Odpowiedzi

Postprzez Balik » 11 paź 2016, o 15:00

Jest to gra w wersji GoD.Przerzuć na dysk i odpal:-)
Avatar użytkownika
Donator
 
Posty: 66
Lokalizacja: Lubuskie
Konsola: Arcade/RGH + LT 3.0/120 Gb/Falcon
Podziękowania: 22

Re: JTAG / RGH Pytania i Odpowiedzi

Postprzez szymonides10 » 14 paź 2016, o 15:09

Konkretnie chyba do Hdd/Content/0000000000000000/ jeśli dobrze pamiętam ?
User
 
Posty: 27
Lokalizacja: Warszawa, ale czy aby na pewno ?
Konsola: Xbox 360 RGH

Re: JTAG / RGH Pytania i Odpowiedzi

Postprzez polik » 12 sty 2017, o 20:52

Mam mały problem od dłuższego czasu po wejściu w FSD w lewym dolnym rogu obok tych "3 kółek" widnieje napis N/A. Nie wyświetlają się okładki ostatnio wgranych gier jak klikam na pobranie okładki to pojawia się: No network detection czy jakoś tak.
Jak to naprawić? ??
User
 
Posty: 137
Podziękowania: 5

Re: JTAG / RGH Pytania i Odpowiedzi

Postprzez morf81 » 12 sty 2017, o 21:30

Łączysz się przez wifi czy kabel ?
Avatar użytkownika
Administrator
Autor tematu
 
Posty: 5812
Konsola: Xbox One Slim 2TB
Podziękowania: 1979

Re: JTAG / RGH Pytania i Odpowiedzi

Postprzez Zinyx » 12 sty 2017, o 22:27

N/A - not available router I co dostajesz w PC > ustawienia sieci status ...
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
Avatar użytkownika
(((d-_-b))) UK Hardcore (((d-_-b)))
Moderator
 
Posty: 410
Konsola: Jasper 120GB RGH 1.2 + LT3.0
Podziękowania: 132

Re: JTAG / RGH Pytania i Odpowiedzi

Postprzez polik » 13 sty 2017, o 20:40

morf81 napisał(a):Łączysz się przez wifi czy kabel ?

Przez wifi tylko nie wiem gdzie w ustawieniach szukać żeby rozwiązać problem.
User
 
Posty: 137
Podziękowania: 5

Re: JTAG / RGH Pytania i Odpowiedzi

Postprzez crustboy » 15 sty 2017, o 11:58

Witam, mam problem nie mogę edytować avatara pojawia się zielone tło i ciągle wczytuje bez efektu. Mam wgrane najnowsze sterowniki itp ktoś ma pomysł jak mogę rozwiązać problem z góry dzięki :)
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
Avatar użytkownika
User
 
Posty: 20
Lokalizacja: Internet
Konsola: XboX360 Slim | Corona: Freeboot 17349 16gb +320gb
Podziękowania: 2

Re: JTAG / RGH Pytania i Odpowiedzi

Postprzez morf81 » 15 sty 2017, o 17:45

Możliwe, że trzeba dograć lub zaktualizować avatary. Poradnik znajdziesz w dziale z tutorialami.
Avatar użytkownika
Administrator
Autor tematu
 
Posty: 5812
Konsola: Xbox One Slim 2TB
Podziękowania: 1979

Re: JTAG / RGH Pytania i Odpowiedzi

Postprzez Zinyx » 15 sty 2017, o 21:44

Siema, dawno cie nie widziałm - poznaje po Avatarze, odłącz dysk odpal FSD z pena i załóż nowy profil... z dyskiem na moje coś nie teges... Choć na 100% nie jestem pewny... Ewentualnie zdechł prąd i ci nie zapisało ... odłącz dysk i zobacz...
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
Avatar użytkownika
(((d-_-b))) UK Hardcore (((d-_-b)))
Moderator
 
Posty: 410
Konsola: Jasper 120GB RGH 1.2 + LT3.0
Podziękowania: 132

Re: JTAG / RGH Pytania i Odpowiedzi

Postprzez crustboy » 17 sty 2017, o 09:13

Cześć koledzy z forum dzięki za podpowiedzi jak znajdę trochę czasu coś podziałam (; 5!
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
Avatar użytkownika
User
 
Posty: 20
Lokalizacja: Internet
Konsola: XboX360 Slim | Corona: Freeboot 17349 16gb +320gb
Podziękowania: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dla początkujących

Kto przegląda temat

Użytkownicy przeglądający ten temat: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron