Jak poprawnie zainstalować Grand Theft Auto V (GTA5)

Poddział dla poszukujących poradników i innych.

Re: Jak poprawnie zainstalować Grand Theft Auto V (GTA5)

Postprzez gamer123 » 14 lip 2015, o 11:08

Grę mam w formacie .xex i piszę żeby włożyć dysku numer 2 co mam zrobić te 4 pliki z dvd1 odblokowałem w xm360 czy to źle ?
Avatar użytkownika
User
 
Posty: 38
Lokalizacja: Jestem Wszędzie.
Konsola: XBOX 360 Elite 120GB
Podziękowania: 1

Re: Jak poprawnie zainstalować Grand Theft Auto V (GTA5)

Postprzez POJeeP » 14 lip 2015, o 11:14

gamer123 napisał(a):Grę mam w formacie .xex i piszę żeby włożyć dysku numer 2 co mam zrobić te 4 pliki z dvd1 odblokowałem w xm360 czy to źle ?

DVD 1 (czyli CONTENT te 4 pliki) przenieś na dysk wewnętrzny do folderu Content , DVD 2 to gra uruchom grę z tego nośnika , jak dalej będzie wołał o DVD 2 to spróbuj przerobić DVD 2 do formatu GOD
POMOGŁEM ?? Kliknij w zieloną łapkę :)
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 3103
Lokalizacja: W-wa
Konsola: xbox360 rgh
Podziękowania: 2390

Re: Jak poprawnie zainstalować Grand Theft Auto V (GTA5)

Postprzez gamer123 » 14 lip 2015, o 11:44

a można linka do tego programu który przerabia na GOD ? i poradnik najlepiej też :)
Avatar użytkownika
User
 
Posty: 38
Lokalizacja: Jestem Wszędzie.
Konsola: XBOX 360 Elite 120GB
Podziękowania: 1

Re: Jak poprawnie zainstalować Grand Theft Auto V (GTA5)

Postprzez POJeeP » 14 lip 2015, o 11:49

gamer123 napisał(a):a można linka do tego programu który przerabia na GOD ? i poradnik najlepiej też :)

tu masz iso2god [Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki] przerobisz ISO do GOD , nie mam poradnika ale poszukaj na necie a coś znajdziesz :)
POMOGŁEM ?? Kliknij w zieloną łapkę :)
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 3103
Lokalizacja: W-wa
Konsola: xbox360 rgh
Podziękowania: 2390

Re: Jak poprawnie zainstalować Grand Theft Auto V (GTA5)

Postprzez gamer123 » 14 lip 2015, o 11:53

Piszę że aplikacja nie została popraawnie zainicjowana
Avatar użytkownika
User
 
Posty: 38
Lokalizacja: Jestem Wszędzie.
Konsola: XBOX 360 Elite 120GB
Podziękowania: 1

Re: Jak poprawnie zainstalować Grand Theft Auto V (GTA5)

Postprzez POJeeP » 14 lip 2015, o 11:55

gamer123 napisał(a):Piszę że aplikacja nie została popraawnie zainicjowana

Wszystko działa OK , spróbuj może uruchomić program jako administrator
POMOGŁEM ?? Kliknij w zieloną łapkę :)
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 3103
Lokalizacja: W-wa
Konsola: xbox360 rgh
Podziękowania: 2390

Re: Jak poprawnie zainstalować Grand Theft Auto V (GTA5)

Postprzez wioladi » 8 mar 2016, o 18:26

PANOWIE NALEŻY SIĘ DUŻE PIWKO!!!!! DZIĘKUJE :spokojestes
User
 
Posty: 44
Konsola: xbox360
Podziękowania: 2

Re: Jak poprawnie zainstalować Grand Theft Auto V (GTA5)

Postprzez jag888 » 25 maja 2016, o 08:08

Koledzy, kompletnie nie wiem co robie nie tak....

Mam wrzucone na dysk wewnetrzny DVD2 przerobione na GOD (pliki w folderze 00007000) i content z DVD1 (4 pliki w folderze 000000002)

Gra uruchamia sie prawidlowo, zaczynamy gre, przechodzimy pierwszy etap w banku, zaczynaja sie napisy i pojawia sie podczas wizyty u psychologa okienko "pobierz gre ponownie"

gdzie na wewnetrzny dysk bym nie probowal zmienic lokalizacji, nic to nie daje, gra sciagnieta z tego forum, GOD robiony Iso2GOD a content wyidrebniony z DVD1 przez Image Browser

myslalem ze to dash, ale mam w wersji 17489 wiec raczej ok
User
 
Posty: 4
Konsola: XBOX 360

Re: Jak poprawnie zainstalować Grand Theft Auto V (GTA5)

Postprzez PeCetoLog » 25 maja 2016, o 21:20

Skoro gra się uruchamia to płyta gry raczej OK, sprawdź czy masz odblokowany content bo nie napisałeś (na XBOX XM360, na PC np 360 Content Manager)
Podaje sumy kontrolne plików content (odblokowane i naprawione nazwy przez XM360), wygenerowane w Total Commander 8.51
Spoiler:
In GOD (containers) We Trust
Avatar użytkownika
Ekspert
 
Posty: 1111
Konsola: Jasper JTAG/ Trinity RGH
Podziękowania: 778

Re: Jak poprawnie zainstalować Grand Theft Auto V (GTA5)

Postprzez piotrdvb » 25 lip 2016, o 08:29

Witam. Posiadam pożyczone gta v od znajomego. Jak zgrac obie płyty na dysk wewnetrzny aby działało? Czy musze dodatkowo coś modyfikować? Posiadam rgh.
User
 
Posty: 5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poradniki, Manuale, Okładki, Soundtracki

Kto przegląda temat

Użytkownicy przeglądający ten temat: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość