Jak poprawnie zainstalować BATTLEFIELD HARDLINE

Poddział dla poszukujących poradników i innych.

Re: Jak poprawnie zainstalować BATTLEFIELD HARDLINE

Postprzez agrest123 » 11 lip 2015, o 11:22

dzieki. a mozesz jeszcze szybko powiedziec jak zrobic z iso1 xex? i dokladnie mi napisac jak mam to przerzucic na dysk konsoli? do contentu mam to wrzucic?
User
 
Posty: 8
Konsola: Xbox360
Podziękowania: 1

Re: Jak poprawnie zainstalować BATTLEFIELD HARDLINE

Postprzez agrest123 » 16 lip 2015, o 21:20

Więc. Z pierwszego iso rozpakowalem wersje xex.
Z drugiego iso rozpakowalem progiem iso2god


pliki z tego dvd1 wrzucilem w /content/0000000000000000/454109E0/00000002/ 454109E000000001 , 454109E000000002
pliki z dvd2 wrzucilem w content/0000000000000000/454109E0/00007000/4A5612457CDED0A2D705 , 4A5612457CDED0A2D705.data

i nie bangla. konsola mi nie widzi tej gry. o co chodzi. cos żle zrobilem???
Czy jeszcze jakies pliki mam kopiowac?
rozpakowane iso1 ma przeciez jeszcze jakies pliki i katalogi....
User
 
Posty: 8
Konsola: Xbox360
Podziękowania: 1

Re: Jak poprawnie zainstalować BATTLEFIELD HARDLINE

Postprzez POJeeP » 16 lip 2015, o 22:19

agrest123 napisał(a):Więc. Z pierwszego iso rozpakowalem wersje xex.
Z drugiego iso rozpakowalem progiem iso2god


pliki z tego dvd1 wrzucilem w /content/0000000000000000/454109E0/00000002/ 454109E000000001 , 454109E000000002
pliki z dvd2 wrzucilem w content/0000000000000000/454109E0/00007000/4A5612457CDED0A2D705 , 4A5612457CDED0A2D705.data

i nie bangla. konsola mi nie widzi tej gry. o co chodzi. cos żle zrobilem???
Czy jeszcze jakies pliki mam kopiowac?
rozpakowane iso1 ma przeciez jeszcze jakies pliki i katalogi....

a masz to na dysku wewnętrznym ?? bo z tego co widać to poprawnie to wrzuciłeś , opisz dokładnie jaki problem masz z tym że Ci nie bangla
POMOGŁEM ?? Kliknij w zieloną łapkę :)
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 3103
Lokalizacja: W-wa
Konsola: xbox360 rgh
Podziękowania: 2393

Re: Jak poprawnie zainstalować BATTLEFIELD HARDLINE

Postprzez agrest123 » 17 lip 2015, o 07:05

POJeeP napisał(a):
agrest123 napisał(a):Więc. Z pierwszego iso rozpakowalem wersje xex.
Z drugiego iso rozpakowalem progiem iso2god


pliki z tego dvd1 wrzucilem w /content/0000000000000000/454109E0/00000002/ 454109E000000001 , 454109E000000002
pliki z dvd2 wrzucilem w content/0000000000000000/454109E0/00007000/4A5612457CDED0A2D705 , 4A5612457CDED0A2D705.data

i nie bangla. konsola mi nie widzi tej gry. o co chodzi. cos żle zrobilem???
Czy jeszcze jakies pliki mam kopiowac?
rozpakowane iso1 ma przeciez jeszcze jakies pliki i katalogi....

a masz to na dysku wewnętrznym ?? bo z tego co widać to poprawnie to wrzuciłeś , opisz dokładnie jaki problem masz z tym że Ci nie bangla


No oczywiscie ze na wewnetrznym. Zrobilem tak jak napisalem.
W katalogu content/0000000000000000/454109E0 mam dwa podkatalogi 00007000 i 00000002 z odpowiednimi zawartosciami. nic wiecej nie przenosilem z tych rozpakowanych plytek iso. jedna rozpakowana xex a druga iso2god ... i nie wiem czemu nie pojawia mi sie ta gra liscie gier.
nie kumam...
User
 
Posty: 8
Konsola: Xbox360
Podziękowania: 1

Re: Jak poprawnie zainstalować BATTLEFIELD HARDLINE

Postprzez POJeeP » 17 lip 2015, o 07:09

No oczywiscie ze na wewnetrznym. Zrobilem tak jak napisalem.
W katalogu content/0000000000000000/454109E0 mam dwa podkatalogi 00007000 i 00000002 z odpowiednimi zawartosciami. nic wiecej nie przenosilem z tych rozpakowanych plytek iso. jedna rozpakowana xex a druga iso2god ... i nie wiem czemu nie pojawia mi sie ta gra liscie gier.
nie kumam...

A zrobiłeś manualnie scan ?? masz ustawione poprawnie ścieżki ??pasek skanu ustawiony na 10 ?? gra uruchamia się z file menagera ?? , a w ogóle używasz FSD ?? mówiłem napisz więcej info to będziemy w stanie więcej pomóc
POMOGŁEM ?? Kliknij w zieloną łapkę :)
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 3103
Lokalizacja: W-wa
Konsola: xbox360 rgh
Podziękowania: 2393

Re: Jak poprawnie zainstalować BATTLEFIELD HARDLINE

Postprzez agrest123 » 17 lip 2015, o 07:43

POJeeP napisał(a):
No oczywiscie ze na wewnetrznym. Zrobilem tak jak napisalem.
W katalogu content/0000000000000000/454109E0 mam dwa podkatalogi 00007000 i 00000002 z odpowiednimi zawartosciami. nic wiecej nie przenosilem z tych rozpakowanych plytek iso. jedna rozpakowana xex a druga iso2god ... i nie wiem czemu nie pojawia mi sie ta gra liscie gier.
nie kumam...

A zrobiłeś manualnie scan ?? masz ustawione poprawnie ścieżki ??pasek skanu ustawiony na 10 ?? gra uruchamia się z file menagera ?? , a w ogóle używasz FSD ?? mówiłem napisz więcej info to będziemy w stanie więcej pomóc

OK. Manual scan nie robilem. Sciezki ustawione poprawnie bo wrzucilem wczesniej fife i mi sie na liscie pojawila. pasek skanu --- hm... nie wiem o co chodzi. FSD uzywam :) Nie wiem jak odpalic gre z file managera. Sorki za to lamerstwo ale ledwo co mi przerobiono konsole i jestem świeżak. Brat mi wrzucil kupe gier hurtem a sam teraz cos probuje...
User
 
Posty: 8
Konsola: Xbox360
Podziękowania: 1

Re: Jak poprawnie zainstalować BATTLEFIELD HARDLINE

Postprzez agrest123 » 17 lip 2015, o 20:27

dzieki. skan pomogl :) Śmiga jak ta lala... gra..
Musialem jedynie zmienic nazwe gry bo jakas dziwna przyjął....

PS. Szukam jeszcze wiedzmina 3. nie ogarniam troche tego forum tutaj... jakieś linki bezproblemowe znajdę tutaj?
User
 
Posty: 8
Konsola: Xbox360
Podziękowania: 1

Re: Jak poprawnie zainstalować BATTLEFIELD HARDLINE

Postprzez POJeeP » 17 lip 2015, o 21:38

agrest123 napisał(a):dzieki. skan pomogl :) Śmiga jak ta lala... gra..
Musialem jedynie zmienic nazwe gry bo jakas dziwna przyjął....

PS. Szukam jeszcze wiedzmina 3. nie ogarniam troche tego forum tutaj... jakieś linki bezproblemowe znajdę tutaj?

Z tego co mi wiadomo Wiedźmin 3 nie wyszedł na xbox360
POMOGŁEM ?? Kliknij w zieloną łapkę :)
Avatar użytkownika
Zasłużony
 
Posty: 3103
Lokalizacja: W-wa
Konsola: xbox360 rgh
Podziękowania: 2393

Re: Jak poprawnie zainstalować BATTLEFIELD HARDLINE

Postprzez michukichu » 18 sty 2016, o 10:46

Witajcie,
Pobrałem wersję BF Hardline gotową pod RGH, czyli z wyciągniętym Contentem oraz DVD 2 przerobioną pod GOD. Postąpiłem analogicznie jak w przypadku GTA V, czyli DVD 2 w GOD przeniosłem do folderu gry, zaś po uprzednim odblokowaniu contentu do full wersji, następnie przeniosłem do folderu "0000000000000000". Niestety po uruchomieniu ciągle prosi o dodatkowe 3,5GB i gra nie uruchamia się. Co jest?
User
 
Posty: 19
Konsola: xbox 360 S rgh

Re: Jak poprawnie zainstalować BATTLEFIELD HARDLINE

Postprzez PeCetoLog » 18 sty 2016, o 11:12

Czym odblokowałeś content? Struktura plików
Gra np. hdd1:\GryGOD\
content content:\0000000000000000\454109e0\00000002\
Odblokuj jeszcze raz na konsoli programem XM360 (skan, potem DLC, odblokuj, naprawa nazw DLC)
In GOD (containers) We Trust
Avatar użytkownika
Ekspert
 
Posty: 1126
Konsola: Jasper JTAG/ Trinity RGH
Podziękowania: 809

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Poradniki, Manuale, Okładki, Soundtracki

Kto przegląda temat

Użytkownicy przeglądający ten temat: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość