Krótkie pytanie o dysk wewnętrzny.

Problemy związane z Waszymi konsolami xbox 360.

Krótkie pytanie o dysk wewnętrzny.

Postprzez danq » 17 cze 2017, o 08:36

Witam.
Już długo zalega na półce zakupiony używany dysk twardy pod xbox360 60GB i pora go w końcu użyć. Kiedyś któraś gra uparcie żądała tego dysku aby grać i dlatego zakupiłem (ogólnie smigam na Freestyle na dysku USB).
Pytanie. Czy coś się zmąci w konsoli jeśli tak poprostu podepnę ten dysk wewnętrzny mając system FSD i gry na dysku USB? Czy może trzeba wykonać jakieś operacje?
Avatar użytkownika
User
 
Posty: 24
Lokalizacja: PL
Konsola: Xbox 360 Rgh 1.2 / PS4 Slim 1TB
Podziękowania: 5

Re: Krótkie pytanie o dysk wewnętrzny.

Postprzez kroffka » 17 cze 2017, o 09:11

Nic nie powinno się stać, wkładając dysk nie ingerujesz w to co masz na USB
Widzisz niedziałające linki? Napisz PW
Pomogłem Podziękuj
XBOX 360 SLIM 1TB
XBOX ONE 500GB
PS4 1TB
PS4 PRO 1TB
PS2 SLIM
Avatar użytkownika
Moderator
 
Posty: 131
Konsola: Xbox 360 Slim 1TB + Kinect
Podziękowania: 31

Re: Krótkie pytanie o dysk wewnętrzny.

Postprzez Zinyx » 18 cze 2017, o 13:33

Jedynie DLC do content na HDD
Jeśli widzisz nie działające linki, pisz śmiało na PW to zrobię reup
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
Avatar użytkownika
(((d-_-b))) UK Hardcore (((d-_-b)))
Moderator
 
Posty: 707
Konsola: Jasper 120GB RGH 1.2 + LT3.0
Podziękowania: 219

Re: Krótkie pytanie o dysk wewnętrzny.

Postprzez Marvel » 23 cze 2017, o 17:16

Jaką wersje konsoli masz Slim Arcade z pamięcią 4GB ?? Mając RGH możesz zastosować dowolny dysk twardy do 2TB pamięci o wymiarach 2,5". jeśli posiadasz konsole w wersji FAT z dyskiem ale o mniejszej pojemności to w trakcie jego demontażu stracisz cała zawartość pakietów DLC , osiągnięć a także kont i avatarów. Możesz je przenieść zawsze na pendrive lub Dysk zewnętrzny. Wracając do konsoli FAT to pamiętaj że tylko oryginalny dysk microsoft pod XBOX 360 możesz użyć jako pamięć główną lub określone wersje dysków marki WD western digital Blue najczęściej. Nie będą ci działały żadne dyski innych producentów ponieważ takowe dysk nie będą kompatybilne z konsolą a dyski WD muszą być odpowiednio spreparowane i posiadać muszą odpowiednie pliki aby dysk mógł być widoczny jako dysk podstawowy systemowy. Jeśli to wersja Slim z podstawową pamięcią Arcade czyli 4GB to śmiało możesz zmieniać dyski na jakiekolwiek inne.
Avatar użytkownika
S.T.A.R.S
Zasłużony
 
Posty: 729
Lokalizacja: RACCOON CITY
Konsola: PC,PS4,X360RGH,PSP,R.PI 3
Podziękowania: 410


Powrót do Problemy, Pomoc

Kto przegląda temat

Użytkownicy przeglądający ten temat: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron