System link

Dział dla Grających OnLine

System link

Postprzez Prap2002 » 14 lut 2016, o 10:44

Chciałem się zapytać na jakiej stronie powinienem się zarejestrować by grać z innymi w 'Call of duty: black ops 2'
Po wpisaniu w internecie jqe360.com wyświetla brak strony. Z góry dzięki! :]
User
 
Posty: 3

Re: System link

Postprzez PeCetoLog » 14 lut 2016, o 12:29

Zarejestruj się tutaj [Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki] , i wprowadź swoje dane logowania w Aurorze.
FSD chyba nie działa z tym Unity, chyba, że w nieoficjalnej, spatchowanej wersji 780
In GOD (containers) We Trust
Avatar użytkownika
Ekspert
 
Posty: 1235
Konsola: Jasper JTAG/ Trinity RGH
Podziękowania: 889

Re: System link

Postprzez Prap2002 » 14 lut 2016, o 12:54

@PeCetoLog Zarejestrowałem się i w system link pokazuje mi serwery i liczbę osób, tylko nie mogę wejść bo nie mam tej wersji na której bazuje serwer. A z Unity ni chce mi pokazać TU na xbox'ie.
User
Autor tematu
 
Posty: 3

Re: System link

Postprzez morf81 » 14 lut 2016, o 14:03

Musisz spróbować na innych titleupdate.
Avatar użytkownika
Administrator
 
Posty: 5895
Konsola: Xbox One Slim, Xbox 360 Slim
Podziękowania: 1991

Re: System link

Postprzez Prap2002 » 15 lut 2016, o 09:44

Sprawdziłem dokładnie Media Id i robiłem to z dobrym TU...
User
Autor tematu
 
Posty: 3

Re: System link

Postprzez Patryk2795 » 2 mar 2016, o 01:52

a zalogowałeś się na jqe na konsoli?
Przekierowałeś porty z routera?
User
 
Posty: 27
Lokalizacja: Częstochowa
Konsola: 360 SlimShady RGH

Re: System link

Postprzez prap22 » 2 mar 2016, o 15:21

Zalogowałem, mam kablowy.
User
 
Posty: 1

Re: System link

Postprzez PeCetoLog » 2 mar 2016, o 15:33

Odpalam z Aurory.
Ustawienia: [Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki] (wymagana wcześniejsza rejestracja [Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki] );
Ustawienia: [Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki] i test łącza [Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki] . W launch.ini powinna być komenda "pingpatch=true" (MUS), eventualnie "contpatch=true"
Jak widać na teście też XBOX nie przechodzi testów (nie mam kontroli nad routerem, jest zablokowany przez dostawcę netu, więc ręcznie nie odblokowywałem)
Wiele osób tu sie poddaje, a nie powinno. Jeszcze raz mówie nic nie grzebałem w routerze (nie wiem czy konsola podczas testu łączy się tylko z routerem, czy z unity przez ten port, może być, że unity to zablokowało, a na konsoli pojawia się wtedy failed ??)
Teraz gra:
Ściągasz aktualizację [Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki], zaznaczasz do wykonania [Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki] (podświetlenie)
Odpalasz multiplayer\systemlink, jest [Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]. Klawiszem Guide wchodzisz systemlink\lobby.
Zaznaczasz dane lobby, pojawia znacznik pada na lobby [Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki] (wymagana wersja TU na górze screena)
Jak masz lobby, to przejdź w prawo, settings (kółka zębate), tam na trzecim ekranie (GAME) masz info o TU w twojej grze [Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
Jeśli lobby zaznaczone "B" do menu system linka, "X" odśwież, powinny pojawić się gry do podłączenia. Klikasz, grasz, giniesz.
In GOD (containers) We Trust
Avatar użytkownika
Ekspert
 
Posty: 1235
Konsola: Jasper JTAG/ Trinity RGH
Podziękowania: 889

Re: System link

Postprzez bulbacz » 7 gru 2016, o 02:06

A co zrobić jeśli nie mam w guide system link tylko Dołącz do XBL? W pluginach F3 mam niezaładowane. FSD mam 783 kernel 17489 testy przechodzi zalogowany do unity jestem.
XBOX 360 SLIM|RGH 2.0|INT 500GB|EXT 1TB|4 PADY|KINECT
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
User
 
Posty: 46
Konsola: 360 Slim 500Gb RGH
Podziękowania: 1

Re: System link

Postprzez Zinyx » 7 gru 2016, o 02:34

w DL nie masz czasem załadowanego pluginu ?
Jeśli widzisz nie działające linki, pisz śmiało na PW to zrobię reup
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
Avatar użytkownika
(((d-_-b))) UK Hardcore (((d-_-b)))
Moderator
 
Posty: 707
Konsola: Jasper 120GB RGH 1.2 + LT3.0
Podziękowania: 219

Następna strona

Powrót do Xlink Kai, XBslink, Xbox Live, LINK

Kto przegląda temat

Użytkownicy przeglądający ten temat: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość