link poprzez transfer z androida ?

Dział dla Grających OnLine

Re: link poprzez transfer z androida ?

Postprzez damianex132 » 12 lis 2015, o 18:59

konto na unity jest, jestem zalogowany, zarowno na konsoli jak i na PC, wtyczka F3 załadowana, connecX nie zaladowana
User
 
Posty: 29

Re: link poprzez transfer z androida ?

Postprzez kre2 » 12 lis 2015, o 19:04

Dwa pytania masz FSD czy Aurore ?
Nie masz przypadkiem jakiegoś antywirusa na telefonie z którego udostępniasz AP dla konsoli ?
".... A kiedy przyjdzie Jezus , pokazemy mu tabliczke, z kierunkiem na Wieliczke :D "
Percival Schutenbach - Satansimus
Spawacz Konstrukcji Drewnianych
Ekspert
 
Posty: 1233
Lokalizacja: DDZ, Dzierżoniów, Dżersi Sitej :D
Konsola: Trinity S-RGH - Ace v2 by 15432
Podziękowania: 290

Re: link poprzez transfer z androida ?

Postprzez damianex132 » 12 lis 2015, o 19:25

fsd, udało się odpalić gre, system link równierz, później wybrałem pokój, ale nie mam go później w "grach lokalnych" w grze, ale to już chyba problem z innego tematu :/
User
Autor tematu
 
Posty: 29

Re: link poprzez transfer z androida ?

Postprzez morf81 » 14 lis 2015, o 13:57

Odpal przez aurorę i pobierz ostatnie titleupdate. FSD nie jest już wspierane i wszystko trzeba dogrywać i ustawiać ręcznie.
Avatar użytkownika
Administrator
 
Posty: 5878
Konsola: Xbox One Slim, Xbox 360 Slim
Podziękowania: 1989

Re: link poprzez transfer z androida ?

Postprzez damianex132 » 16 lis 2015, o 21:49

dziękuję za udział w temacie, z radością zainstalowałem aurorę, jeśli chodzi o test ustawien to
wykryto router upnp;
port data osiągalny;
oraz port broadcast osiągalny" są na failed

gre przeniosłem przez fsd na dysk hdd1,
w aurora scieżka do nieskonczonosci, aktualizacja włączona w aurora, odpalam, loguję sie na konto
dalej system link,
wybieram pokoj gdzie jest malo osb , np 12
dalej "odszukaj grę LAN (to juz oczywiście w COD ) a tam pusto

myślę że temat do zamknięcia bo udało się połączyć link za pomocą telefonu z android , chciałbymn kontynuować problem gry w innym temacie

viewtopic.php?f=34&t=11775

dziękuję wszystkim za pomoc i liczę na dalsza !:)
User
Autor tematu
 
Posty: 29

Re: link poprzez transfer z androida ?

Postprzez piterk » 26 gru 2015, o 21:37

:closed:

Jak by ktoś coś chciał dodać w tym temacie prosimy o kontakt na pw.
Masz problem z FSD? Może z LINK? Czy nawet z routerm i odblokowywaniem portów pytaj śmiało a z chęcią doradzę.
Avatar użytkownika
Ja tu byłem
Moderator
 
Posty: 709
Lokalizacja: Podlasie
Konsola: SLIM CoronaV4 4Gb + RGHSquirt v1.2 + 1Tb WD
Podziękowania: 327

Poprzednia strona

Powrót do Xlink Kai, XBslink, Xbox Live, LINK

Kto przegląda temat

Użytkownicy przeglądający ten temat: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość