TŁA DO AURORA by CYNA

Dział w którym znajdziesz Homebrew dla Swojej Konsoli.

Re: TŁA DO AURORA 0.3b by CYNA

Postprzez Yarman » 9 lis 2014, o 18:34

Już wrzuciłem spolszczenie do Aurory chwilę po tym jak wyszła, jakby ktoś nie zauważyl.
Ale jak tak bardzo chcesz to mogę jutro zrobić i z 50 skórek na takiej zasadzie ;)
User
 
Posty: 41
Podziękowania: 15

Re: TŁA DO AURORA 0.3b by CYNA

Postprzez adrianXcyna » 9 lis 2014, o 19:32

Ale Ty Yarman nie rozumiesz że tu nie chodzi o rozpakowanie skóry i podmiane tylko o te tapety których zrobienie nie zajmuje 5min. Jasne że rozpakować i wrzucić byle jaki obrazek to 5 min a nawet mniej ale tu właśnie chodzi że tła nie są byle jakie. Jakbym coś zrobił w wolnym czasie to już nie bede edytował skina tylko zupoladuje .png bo teraz już wiem że można wrzucić obraz do głównego katalogu aurory i będzie miał on największy priorytet czyli bedzie naszą tapetą. Gdybym wiedział o tym wczoraj uploadowałbym tylko .png i napisałbym instrukcje jak i co zeby działało. To ja przez niewiedzę straciłem trochę czasu ale przecież nic się nie stało więc możesz zamknąć ryjca : ) dziękuje
Avatar użytkownika
Grafik
Autor tematu
 
Posty: 214
Lokalizacja: DW
Konsola: Slim Trinity RGH 1TB HDD 500GB M$
Podziękowania: 374

Re: TŁA DO AURORA 0.3b by CYNA

Postprzez Yarman » 9 lis 2014, o 19:49

No tak, masz rację, ja nie miałem zamiaru najeżdzać na nikogo, tylko po prostu chciałem napisać o możliwości łatwiejszego zmienienia tła.
Może to trochę źle ująłem albo niezbyt się zrozumieliśmy...
User
 
Posty: 41
Podziękowania: 15

Re: Odp: TŁA DO AURORA 0.3b by CYNA

Postprzez iPINGWIN » 9 lis 2014, o 19:51

adrian997cyna napisał(a):Ale Ty Yarman nie rozumiesz że tu nie chodzi o rozpakowanie skóry i podmiane tylko o te tapety których zrobienie nie zajmuje 5min. Jasne że rozpakować i wrzucić byle jaki obrazek to 5 min a nawet mniej ale tu właśnie chodzi że tła nie są byle jakie. Jakbym coś zrobił w wolnym czasie to już nie bede edytował skina tylko zupoladuje .png bo teraz już wiem że można wrzucić obraz do głównego katalogu aurory i będzie miał on największy priorytet czyli bedzie naszą tapetą. Gdybym wiedział o tym wczoraj uploadowałbym tylko .png i napisałbym instrukcje jak i co zeby działało. To ja przez niewiedzę straciłem trochę czasu ale przecież nic się nie stało więc możesz zamknąć ryjca : ) dziękuje

To zrobisz te tapety z Far Cry 4 ?
:)

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
[Zarejestruj się lub zaloguj, by widzieć linki]
Avatar użytkownika
Przyjaciel
 
Posty: 929
Lokalizacja: Kujawsko-Pomorskie || Janikowo
Konsola: PC
Podziękowania: 122

Re: TŁA DO AURORA 0.3b by CYNA

Postprzez adrianXcyna » 9 lis 2014, o 19:54

Dziękuję, że zrozumiałeś i w nagrodę podaję Ci kod doładowujący dostęp Premium na tb7.pl na 24h w prywatnej wiadomości. Pozdrawiam

wg141124:
Tak zrobię i zaktualizuje w pierwszym poście
Avatar użytkownika
Grafik
Autor tematu
 
Posty: 214
Lokalizacja: DW
Konsola: Slim Trinity RGH 1TB HDD 500GB M$
Podziękowania: 374

Re: Odp: TŁA DO AURORA 0.3b by CYNA

Postprzez frytas16 » 9 lis 2014, o 21:34

Yarman napisał(a):Powalajace skorki, zmienione tlo, jakby nie bylo mozliwosci wklejenia jakiegokolwiek obrazka o nazwie background do glownego folderu z Aurora.
Tak to jest jak sie nie czyta co autorzy dodali do ich dashboardu, a potrm chce sie zablysnac zmiana jednego pliczku...
gdzie dokładnie i jak mam to zrobić?

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
User
 
Posty: 143
Konsola: Fat
Podziękowania: 20

Re: Odp: TŁA DO AURORA 0.3b by CYNA

Postprzez adrianXcyna » 9 lis 2014, o 22:54

frytas16 napisał(a):
Yarman napisał(a):Powalajace skorki, zmienione tlo, jakby nie bylo mozliwosci wklejenia jakiegokolwiek obrazka o nazwie background do glownego folderu z Aurora.
Tak to jest jak sie nie czyta co autorzy dodali do ich dashboardu, a potrm chce sie zablysnac zmiana jednego pliczku...
gdzie dokładnie i jak mam to zrobić?

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2


Plik obrazu nazywasz "background" i wrzucasz do głównego katalogu aurory (czyli tam gdzie *.xex)
Priorytety ładowania tła:
A ) background.dds
B ) background.jpg
C ) background.png
D ) background.bmp
E ) Wbudowane tło skina
jak widać aurora obsługuje 4 rozszerzenia plików

wg141124 napisał(a):To zrobisz te tapety z Far Cry 4 ?

Masz w 1 poście : )
Avatar użytkownika
Grafik
Autor tematu
 
Posty: 214
Lokalizacja: DW
Konsola: Slim Trinity RGH 1TB HDD 500GB M$
Podziękowania: 374

Re: TŁA DO AURORA 0.3b by CYNA

Postprzez kolodziej » 13 lis 2014, o 16:14

Good job! Proponowałbym wrzucenie plików *.png ze wszystkich skinów inaczej w przeciągu 2-3 miesięcy, przy wyjściu nowej Aurory Twoje tła staną się bezużyteczne.
User
 
Posty: 5
Konsola: X360 Jasper 512MB
Podziękowania: 1

Re: TŁA DO AURORA 0.3b by CYNA

Postprzez birdos78 » 29 lis 2014, o 23:05

A można prosić jakiś fajne tło z Diablo RoS?
User
 
Posty: 1
Konsola: x360 Falcon RGH

Re: TŁA DO AURORA 0.3b by CYNA

Postprzez adrianXcyna » 29 lis 2014, o 23:57

Tak ale najwcześniej w poniedziałek : )
Avatar użytkownika
Grafik
Autor tematu
 
Posty: 214
Lokalizacja: DW
Konsola: Slim Trinity RGH 1TB HDD 500GB M$
Podziękowania: 374

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do XBOX360 JTAG/RGH Tematy/Programy/Mody

Kto przegląda temat

Użytkownicy przeglądający ten temat: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość