Aktualności...

Zbiórka na serwer forum!

Strzelanki Battlefield 4 [Xex/7,6GB] Dubbing PL + Napisy

Gotowe ripy gier pod JTAG i RGH

Re: Battlefield 4 [GOD/7,6GB] Dubbing PL + Napisy

Postprzez michaelred » 25 paź 2013, o 13:51

DjSeba napisał(a):Może źle wgrałeś pliki do content? Sprawdź poprawność wgranych plików, czy aby dobrze są podfoldery ;)

Content wgrany wydaje mi się poprawnie na dysk wewnętrzny konsoli. Pokazuje ze gra jest zainstalowana w gry i profile na oryginalnym dashu... Any ideas??
Avatar użytkownika
 
Posty: 16
Konsola: Xbox 360 slim 4gb
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Battlefield 4 [GOD/7,6GB] Dubbing PL + Napisy

Postprzez Ghost » 25 paź 2013, o 15:27

DjSeba napisał(a):Można prosić na egofiles? ;>


Dodane
Avatar użytkownika
Junior Admin
 
Posty: 2138
Podziękował : 460 razy
Otrzymał podziękowań: 2123 razy

Re: Battlefield 4 [GOD/7,6GB] Dubbing PL + Napisy

Postprzez lesiu811 » 25 paź 2013, o 15:35

u mnie gra nie chodzi. po wybraniu poziomu trudności cały czas jest na ekranie uruchamiającym misję i stoi.
Avatar użytkownika
 
Posty: 5
Podziękował : 1 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Battlefield 4 [GOD/7,6GB] Dubbing PL + Napisy

Postprzez michaelred » 25 paź 2013, o 15:45

No i u mnie to samo. Content wrzucalem przez horizona i manualnie. Dalej to samo. Teraz przerabiam 2 iso do xexa i zobaczymy.
Avatar użytkownika
 
Posty: 16
Konsola: Xbox 360 slim 4gb
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Battlefield 4 [GOD/7,6GB] Dubbing PL + Napisy

Postprzez Ghost » 25 paź 2013, o 15:53

michaelred napisał(a):No i u mnie to samo. Content wrzucalem przez horizona i manualnie. Dalej to samo. Teraz przerabiam 2 iso do xexa i zobaczymy.


A dvd2 gdzie wrzuciłeś??
Avatar użytkownika
Junior Admin
 
Posty: 2138
Podziękował : 460 razy
Otrzymał podziękowań: 2123 razy

Re: Battlefield 4 [GOD/7,6GB] Dubbing PL + Napisy

Postprzez michaelred » 25 paź 2013, o 15:57

Ghost2 napisał(a):
michaelred napisał(a):No i u mnie to samo. Content wrzucalem przez horizona i manualnie. Dalej to samo. Teraz przerabiam 2 iso do xexa i zobaczymy.


A dvd2 gdzie wrzuciłeś??


a gdzie ma byc?? na dysku normalnie jak inne gry
Avatar użytkownika
 
Posty: 16
Konsola: Xbox 360 slim 4gb
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Battlefield 4 [GOD/7,6GB] Dubbing PL + Napisy

Postprzez manes21 » 25 paź 2013, o 16:40

Mam problem podobny co do niektorych, wyskakuje mi komunikat na starcie ze potrzebuje aktualizacji i 2gb wolnego miejsca na dysku twardym. Jakies pomysly co z tym zrobic?
Avatar użytkownika
 
Posty: 57
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Battlefield 4 [GOD/7,6GB] Dubbing PL + Napisy

Postprzez eXtrim » 25 paź 2013, o 18:38

michaelred napisał(a):ile czasu gra powinna się ładować? Lata sobie kreska ładowania w prawym górnym roku ponad 10 min i nic. Do tego zawsze pyta mnie o dodatkowe dane do instalacji 2 Giga mimo ze są wrzucone. Ktoś ma podobny problem ??


Miałem to samo.
Zainstalowałem tekstury HD (są poprawnie zainstalowane, jeżeli podczas uruchamiania gry nie pojawia się informacja o dogranie plików optymalizacyjnych 2GB), potem uruchomiłem BF na hardzie - nie zamroziło się na loadingu, gra się włączyła. Wróciłem do FSD, ponownie odpaliłem grę już na normalu.
Teoretycznie powinno działać bez contentu HD, więc raczej zmiana poziomu trudności pomogła.
Mam w xex jak coś, ale to też nie powinno mieć znaczenia.
Avatar użytkownika
 
Posty: 1
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Battlefield 4 [GOD/7,6GB] Dubbing PL + Napisy

Postprzez michaelred » 25 paź 2013, o 18:48

A wszystko masz na jednym dysku . dvd1 dvd2 i content?? Musiales odblokowac content w xm360?? Ja niestety zawsze mam okienko z instalacja 2GB... pomimo tego ze content jest wrzucony dobrze. Doczytalem gdzies na hamerykanskim forum ze content trzeba instalowac na dysk wew konsoli ze niby z internal flasha i innych zew usb nie dziala. Jak jest u was??
Avatar użytkownika
 
Posty: 16
Konsola: Xbox 360 slim 4gb
Podziękował : 0 razy
Otrzymał podziękowań: 0 razy

Re: Battlefield 4 [GOD/7,6GB] Dubbing PL + Napisy

Postprzez Ghost » 25 paź 2013, o 18:58

michaelred napisał(a):A wszystko masz na jednym dysku . dvd1 dvd2 i content?? Musiales odblokowac content w xm360?? Ja niestety zawsze mam okienko z instalacja 2GB... pomimo tego ze content jest wrzucony dobrze. Doczytalem gdzies na hamerykanskim forum ze content trzeba instalowac na dysk wew konsoli ze niby z internal flasha i innych zew usb nie dziala. Jak jest u was??


Sam sobie odpowiedziałeś.Tekstury HD tylko z dysku wewnętrznego zawsze tak było.
Avatar użytkownika
Junior Admin
 
Posty: 2138
Podziękował : 460 razy
Otrzymał podziękowań: 2123 razy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do XBOX360 JTAG/RGH Ripy gier Download