Strona 2 z 3

Re: Call of Duty: Antologia

PostNapisane: 30 lis 2016, o 21:14
przez piterk
Nie wiem jak dokładnie wygląda wstawka kolegi ale sprawdź czy nie możesz jeszcze raz wypakować tego pliku. Jak byś mógł podaj jakie rozszerzenie ma ten plik.

Re: Call of Duty: Antologia

PostNapisane: 30 lis 2016, o 21:16
przez PeCetoLog
Ferrarix napisał(a):Witam, pobrałem Ghosta. Po rozpakownaniu jeden plik ma ponad 7 giga.

Rozpakuj ten plik jeszcze raz, zerknij w temat LINK ;

Re: Call of Duty: Antologia

PostNapisane: 30 lis 2016, o 21:22
przez Ferrarix
7Zip rozpakowane i jest okej
Dzieki !

Re: Call of Duty: Antologia

PostNapisane: 9 sty 2017, o 02:37
przez kondzik82
Witam.
Call of Duty: MW 3 PL
Brak pliku - CoD_MW3pl.004



Sorry, jednak jest tylko JDownloader pokazuje mi nie wiem czemu że brakuje pliku. Sciągnę przez przeglądarkę.
Dzięki za Modern Warfare 3 !
Pozdrawiam.

Re: Call of Duty: Antologia

PostNapisane: 19 mar 2017, o 15:24
przez Ged24
Ładna kolekcja :) które części polecacie komuś kto nie grał dotychczas w tę serię ? (najlepiej PL)

Re: Call of Duty: Antologia

PostNapisane: 2 kwi 2017, o 18:52
przez duch222
A co zrobić jak wyskakuje info o przeczyszczeniu płyty podczas grania?Gry mam wrzucone na zewnętrznym dysku.

Re: Call of Duty: Antologia

PostNapisane: 3 kwi 2017, o 04:23
przez morf81
Wyczyść cache, albo reinstalacja.

Re: Call of Duty: Antologia

PostNapisane: 3 kwi 2017, o 11:51
przez duch222
Pomogło czyszczenie cache ale po kolejnej misji dalej to samo.A reinstalacje to chodzi o grę czy o Dash?Żebym wiedział że tyle problemów jest z x360 to kupiłbym PS3 >:(

Re: Call of Duty: Antologia

PostNapisane: 21 kwi 2017, o 21:42
przez mijagi
djinsekt napisał(a):Dzięki za Ghosta :hiehie


Działa wam tryb kampania na singla? w GHOST?

ściągnąłem całość i w kampanie nie da rady, każe sobie pobrać.

Proszę o pomoc

Re: Call of Duty: Antologia

PostNapisane: 21 kwi 2017, o 22:57
przez morf81
mijagi napisał(a):
djinsekt napisał(a):Dzięki za Ghosta :hiehie


Działa wam tryb kampania na singla? w GHOST?

ściągnąłem całość i w kampanie nie da rady, każe sobie pobrać.

Proszę o pomoc

Masz rgh ? Wgrałeś zawartość content na dysk wewnętrzny ?