Akcja Grand Theft Auto V [XBOX 360|REGION FREE|16GB][PL]

Pobieraj i dziel się grami w formacie iso.

Re: Grand Theft Auto V [XBOX 360|REGION FREE|16GB]

Postprzez karkosz » 13 wrz 2013, o 08:44

schumacher napisał(a):Wlaczylem, normalnie GTA sie włączyło, jest Po polsku ale stoi mi na Wczytywanie trybu fabularnego


czyli nie działa??
User
 
Posty: 6

Re: Grand Theft Auto V [XBOX 360|REGION FREE|16GB]

Postprzez kre2 » 13 wrz 2013, o 08:47

No to musze powiedziec ze wstawka wyszla jako pierwsza w polsce na X360 :D Nawet Gigsy mialy godzinne opoznienie w stosunku do nas ;D
Za niedlugo bede w domu, specjalnie by dorzucic, czytalem ze ludzie odpalajacy gre z plytki maja czasem problemy :)
Zobaczmy na JTAG'u :D
".... A kiedy przyjdzie Jezus , pokazemy mu tabliczke, z kierunkiem na Wieliczke :D "
Percival Schutenbach - Satansimus
Spawacz Konstrukcji Drewnianych
Ekspert
 
Posty: 1225
Lokalizacja: DDZ, Dzierżoniów, Dżersi Sitej :D
Konsola: Trinity S-RGH - Ace v2 by 15432
Podziękowania: 288

Re: Grand Theft Auto V [XBOX 360|REGION FREE|16GB]

Postprzez schumacher » 13 wrz 2013, o 08:47

Intro wlacza sie pozniej sa prawa autorskie po polsku i stoi na prawach autorskich
User
Autor tematu
 
Posty: 34
Podziękowania: 41

Re: Grand Theft Auto V [XBOX 360|REGION FREE|16GB]

Postprzez kre2 » 13 wrz 2013, o 08:48

Bład odczytu płyty GTA4 też tak miało ...
".... A kiedy przyjdzie Jezus , pokazemy mu tabliczke, z kierunkiem na Wieliczke :D "
Percival Schutenbach - Satansimus
Spawacz Konstrukcji Drewnianych
Ekspert
 
Posty: 1225
Lokalizacja: DDZ, Dzierżoniów, Dżersi Sitej :D
Konsola: Trinity S-RGH - Ace v2 by 15432
Podziękowania: 288

Re: Grand Theft Auto V [XBOX 360|REGION FREE|16GB]

Postprzez JeanPepin » 13 wrz 2013, o 08:52

Jest to powodem źle nagranej płyty?/brak ihasa/ czy cos ze wstawką?
User
 
Posty: 9
Konsola: Elite Jasper

Re: Grand Theft Auto V [XBOX 360|REGION FREE|16GB]

Postprzez kre2 » 13 wrz 2013, o 08:53

moze byc powodem zle nagranej plyty lub nagrywaniem bez iHas / PayLoad ale kolega Schumacher pisal ze ma RGH, wiec dziwne ;/
".... A kiedy przyjdzie Jezus , pokazemy mu tabliczke, z kierunkiem na Wieliczke :D "
Percival Schutenbach - Satansimus
Spawacz Konstrukcji Drewnianych
Ekspert
 
Posty: 1225
Lokalizacja: DDZ, Dzierżoniów, Dżersi Sitej :D
Konsola: Trinity S-RGH - Ace v2 by 15432
Podziękowania: 288

Re: Grand Theft Auto V [XBOX 360|REGION FREE|16GB]

Postprzez schumacher » 13 wrz 2013, o 08:54

Na razie nie wiem, kombinuje teraz, ja mam RGH wiec nie nagrywam na plyte.

To chyba pierwsza gra u mnie ktora na rgh nie dziala a w Freestyle nawet ssam pobral okladke GTA V
User
Autor tematu
 
Posty: 34
Podziękowania: 41

Re: Grand Theft Auto V [XBOX 360|REGION FREE|16GB]

Postprzez kre2 » 13 wrz 2013, o 08:55

najnowszy dashboard, dashLaunch, FSD,
sprobuj bez odpalania FSD, np. przez XeXmenu :)
".... A kiedy przyjdzie Jezus , pokazemy mu tabliczke, z kierunkiem na Wieliczke :D "
Percival Schutenbach - Satansimus
Spawacz Konstrukcji Drewnianych
Ekspert
 
Posty: 1225
Lokalizacja: DDZ, Dzierżoniów, Dżersi Sitej :D
Konsola: Trinity S-RGH - Ace v2 by 15432
Podziękowania: 288

Re: Grand Theft Auto V [XBOX 360|REGION FREE|16GB]

Postprzez schumacher » 13 wrz 2013, o 08:55

przez XeXmenu tez probowalem, to nawet nie pokazal sie napis wczytywanie trybu fabularnego tylko sam screen
User
Autor tematu
 
Posty: 34
Podziękowania: 41

Re: Grand Theft Auto V [XBOX 360|REGION FREE|16GB]

Postprzez schumacher » 13 wrz 2013, o 08:57

instaluje drugie dvd moze ono potrzebne jest jednak
User
Autor tematu
 
Posty: 34
Podziękowania: 41

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do XBOX360 Gry ISO Download

Kto przegląda temat

Użytkownicy przeglądający ten temat: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron